Sistem alarmă wireless

2.500,00 lei

Varianta ideală pentru  protecția locuinței!

SKU: SFH-KIT.HIK-PRO-1 Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Sistem wireless de alarmare la efracție, compus din centrală, patru senzori PIR, contact magnetic, telecomandă, cititor carduri, două tag-uri RFID, sirenă exterioară.

 

Kit-ul propus este varianta ideală pentru  protecția locuinței, un sistem foarte flexibil care vă permite să vă extindeti sistemul inclusiv cu facilități de automatizare.

Varianta propusă este ideală pentru cei care nu au prevăzut un cablaj la etapa de construcție a locuinței sau nu doresc cabluri aparente.

 

Centrala de alarmare HikVision AX-PRO poate suporta maxim 96 de senzori wireless, din care 48 pot fi senzori de tip combinat (PIR + cameră video). Se pot conecta maxim 6 sirene,

8 tastaturi / cititoare de card și maxim 48  de telecomenzi. Se pot aloca maxim 16 partiții. Centrala are conexiuni de rețea LAN și Wi-Fi, precum și conexiuni mobile 3G/4G.

Centrala are acumulator de back-up încorporat Li-Ion, cu o autonomie de aprox. 12 ore în stand-by.

 

Senzorul PIR are o distanță de detecție de max. 15 metri la un unghi de 85 grade și se poate conecta cu centrala de la maxim 1,6 Km (câmp deschis). Se alimentează de la baterii.

Are imunitate la animale sub 30 Kg.

 

Contactul magnetic se montează pe ușa de acces în locuință. Distanță maximă de acțiune: 50 mm. Se poate conecta cu centrala de la max. 1,2 Km (câmp deschis). Se alimentează de la baterii.

 

Telecomanda se folosește la armarea/dezarmarea sistemului de la distanță (max. 900 m în câmp deschis). Se alimentează de la baterii.

 

Cititorul de carduri comandă armarea/dezarmarea sistemului la folosirea unui tag RFID autorizat. Se conectează cu centrala de la max. 1,2 Km (câmp deschis). Se alimentează de la baterii.

 

Sirena exterioară se poate conecta cu centrala de la max. 1,6 Km (câmp deschis). Are trei tonalități de alarmă. Se alimentează de la baterii sau sursă externă de 12 V.

Avertizorul optic poate avea culoarea albastră, roșie sau portocalie.

 

Sistemul este „la cheie”, configurat și gata de lucru. Configurarea inițială a sistemului este inclusă în preț! Trebuie să aveți disponibil un dispozitiv de tip PC/laptop sau mobil (smartphone/tabletă) conectat la internet pentru a putea instala aplicația cu care veți interacționa cu sistemul Dvs.

Dacă doriți și alte tipuri de senzori (acoperire 360 grade, microunde, temperatură, geam spart, monoxid de carbon, fum, inundație, cameră video), vă rugăm să ne contactați.

Cablurile necesare se comandă separat, în funcție de cerințele clientului.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistem alarmă wireless&rdquo

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *